Nyheder

Zhou Ping, direktør for børsteværkstedet i Jiangsu Huayu Carbon Co., LTD., vandt titlen som modelarbejder i Haimen-distriktet.

I juli 1996 blev Zhou Ping udnævnt til direktør for børsteværkstedet i Jiangsu Huayu Carbon Co., Ltd., og siden da har hun helhjertet viet sig til sit arbejde. Efter mere end to årtiers flittig forskning og kontinuerlig udforskning er Zhou Ping blevet en anerkendt teknisk pacesetter i branchen. Med sin omfattende tekniske viden, jordnære arbejdsindstilling, pionerånd og innovative evner har hun ydet væsentlige bidrag til virksomhedens udvikling.

I produktionspraksis har Zhou Ping altid holdt sig til konceptet om kontinuerlig reform og innovation. Hun udviklede en automatisk punktsvejsemaskine, som i høj grad forbedrede effektiviteten og kvaliteten af ​​punktsvejseprodukter, effektivt sparede virksomhedens omkostninger til menneskelige ressourcer og forbedrede produktionseffektiviteten. Med hensyn til den firesidede slibeproces, der kræves til børsteproduktion, udforskede og forbedrede Zhou Ping den kontinuerligt, personligt betjente maskinerne og i sidste ende lykkedes det at forbedre produktionsprocessen for de firesidede slibemaskiner, hvilket væsentligt forbedrede deres effektivitet. Samtidig foreslog hun forslag til forbedring af produktionsplanen for stansemaskiner og implementerede et dedikeret værksted og maskinordning for nøglekunder. Denne foranstaltning opnåede ikke kun stor succes med at forbedre produktionseffektiviteten og produktkvaliteten, men vandt også ros fra adskillige kunder og etablerede et godt omdømme for virksomheden.

Siden 1996 har Zhou Ping altid betragtet virksomheden som sit eget hjem. Hun har helliget sig ubarmhjertigt til teknisk forskning og arbejde, arbejdet flittigt og samvittighedsfuldt og har bevaret et højt niveau af entusiasme og ansvar for sit arbejde. Hendes utrættelige indsats og kontinuerlige bidrag har indsprøjtet kontinuerlig vitalitet og momentum i virksomhedens udvikling. I 2023 var Zhou Ping glad for at modtage titlen "Modelarbejder i Haimen District for Technical and Process Innovation in the Brush Industry".

Zhou Ping

Indlægstid: 16-apr-2024